SV Terheijden

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van alle spelers van SV Terheijden.

De begeleiding wordt gedaan door Yorick van Nijnanten en hij is tijdens het seizoen aanwezig zijn op;

  • Dinsdag vanaf 19.00 uur
  • Donderdag vanaf 19.00 uur

Daarnaast houden onze sportfysiotherapeuten iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26 te Breda. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak echter wanneer u in de gelegenheid bent om van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u afhankelijk van uw klacht direct bij de juiste sportfysiotherapeut indelen.

Voor een afspraak met onze collega Yorick van Nijnanten kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een andere sportfysiotherapeut.

Bij spoed kunt u Yorick ook mobiel bellen op 06-39775885

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100.

Ook beschikken wij als enige praktijk in de regio over een eigen kunstgrasveld, dit om u ook sportspecifiek zo effectief mogelijk te kunnen behandelen.

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het sportveld.