Fysiotherapiebehandelingen

Schepenhof Fysio heeft ervaren en deskundige fysiotherapeuten in huis om vrijwel elke klacht of blessure te behandelen. Als u bij ons in de praktijk komt, selecteren we aan de hand van uw klachten de fysiotherapeut die bij u past. Deze zal samen met u tijdens een intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierin beschrijven we uw doelstellingen en een inschatting van de herstelduur. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen we planmatig naar een spoedig herstel toe werken. 

Tijdens de looptijd van dit behandelplan houden we in de gaten of de doelstellingen behaald worden en of het plan moet worden bijgesteld. We maken daarbij gebruik van verschillende behandelmethoden zoals:

U ontvangt van ons na de behandeling meestal ook oefeningen voor thuis (klik hier voor een link naar filmpjes met een aantal oefeningen) en tips over hoe u zo min mogelijk pijn ervaart bij het bewegen. En wilt u tussen de afspraken in een keer extra langskomen omdat u pijn heeft, dan kan dat eigenijk altijd. Neem wel eerst even contact met ons op.