Fuse

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van Dansschool Fuse.

De begeleiding wordt verzorgd door onze collega's Annelies en Yorick op de locatie Schepenhof in Terheijden en geschiedt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 076-572 00 57 of u kunt een berichtje sturen via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vanaf 1 februari 2019 zijn we op Schepenhof gestart met Schepenhof Gym. Deze wordt gegeven door trainers van Fuse uit Terheijden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Fuse via de volgende link: http://www.dansschoolfuse.nl/lesrooster/terheijden ,kies vervolgens de button ' Fuse Sport en Event'  en klik daarna op ' fullbody workout' . Hier vindt u onder andere een overzicht van de lestijden. Een overzicht van de kosten vindt u op de link: http://www.dansschoolfuse.nl/overfuse/prijslijst

Onze sportfysiotherapeuten van houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u afhankelijk van uw klacht direct bij de juiste sportfysiotherapeut indelen.

Voor een afspraak met een van onze collega's kunt u iedere werkdag tussen 08.00 en 18.00 uur bellen naar 076-5720057. 

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblesssures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij onder andere aan dry needling, echografie, Contrex® en de TMG100.