Zonder verwijzing naar de fysio

11 sep, 2019

Heeft u al een tijd last van spier- en/of gewrichtspijn en komt u hier zelf niet vanaf? Waarschijnlijk bent u dan snel geneigd om in eerste instantie de huisarts te raadplegen, maar wist u dat u ook direct naar een fysiotherapeut kunt gaan? 

Sneller van uw pijnklachten af

Een huisarts adviseert bij aanhoudende spier- of gewrichtspijn vaak om naar een fysiotherapiepraktijk te gaan. Maar u kunt deze stap gemakkelijk overslaan zodat u sneller van uw pijnklachten af bent. Wanneer u bijvoorbeeld een blessure heeft opgelopen of al langere tijd met rugklachten rondloopt, kunt u het beste direct naar een fysiotherapeut gaan. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde opleiding kunnen wij u precies de behandeling bieden die u nodig hebt.

Kan ik naar de fysio zonder verwijzing?

Ja dat kan! Veel mensen denken dat ze eerst naar de huisarts moeten voor een verwijzing naar een fysiotherapeut. Gelukkig is dit niet het geval. Doordat wij aangesloten zijn bij vrijwel alle zorgverzekeraars wordt de behandeling meestal volledig vergoed (afhankelijk van uw zorgpakket). Wij kunnen u, vóór de behandeling, volledig informeren over de kosten en vergoedingen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u een afspraak inplannen bij één van onze fysiotherapeuten? Neem dan contact met ons op!