Vacature Kinderfysiotherapeut

11 sep, 2019

Vacature Ondernemende Fysiotherapeut

Doornbos Fysio Groep zoekt een ondernemende fysiotherapeut op zoek naar uitdaging

Ben jij een gedreven ondernemende fysiotherapeut die extra uitdaging zoekt? Wil jij je niet alleen blijven ontwikkelen in je vak maar ook samen met een hecht team onze praktijkorganisatie naar een hoger plan tillen? Ben je niet bang voor verandering en communiceer je goed en graag? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Doornbos Fysio Groep

Doornbos Fysio Groep is een organisatie met 22 collega’s en vijf praktijklocaties in Breda en omgeving. We bieden totale beweegzorg aan een groot aantal cliënten met als doel ze zo gezond en fit mogelijk te laten zijn en blijven.

Doornbos Fysio Groep is een innovatieve zorgverlener die werkt met het ‘Specialist-Therapeut-Trainer-model’. Uitgangspunt daarvan is de waarde die elke therapeut toevoegt. Onze medewerkers hebben veel vrijheid om hun eigen werk vorm te geven maar we vragen ook veel van ze. Persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid, denken in mogelijkheden en volharding zijn de kernwoorden die bij onze medewerkers passen.

Wie ben jij

Je hebt een voorkeur voor een actieve aanpak waarmee je in staat bent om cliënten, met vooral wervelkolomgerelateerde klachten, goed te begeleiden. Je werkt nauw samen met je collega’s en communiceert uitstekend. Je bent ondernemend en creëert je eigen werk. Je voelt je als een vis in het water in de relaties met artsen, ziekenhuizen, andere zorginstanties en sportclubs en zorgt dat die aan betekenis toenemen door jouw bijdrage.

Wat we bieden

Doornbos Fysio Groep is constant in ontwikkeling en volgt nauwgezet de ontwikkelingen van de zorgmarkt. We bieden een flexibele werkomgeving die erop gericht is om jou in je talent te laten groeien. Je krijgt veel ruimte en wij verwachten ook veel van jou. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk omdat je dan vanuit je kracht handelt.

Meer weten?

Neem contact op met praktijkmanager Raimon Poulis op 076 5720057. Mail je motivatie en CV naar rpoulis@doornbosfysio.nl en je krijgt snel bericht.